Ledig tjänst!


Stensunds folkhögskola söker Lärare i religion, psykologi/beteendevetenskap 100 %

Vill du nästa år i juni 2018, vara med på vår skolavslutning och glädjas med våra deltagare som vittnar om en personlig utveckling, ny kunskap och framtidstro efter sitt läsår på Stensunds folkhögskola?
Då söker du tjänsten som lärare hos oss.
Vi söker dig som har erfarenhet av att undervisa i religion, psykologi/beteendevetenskap gärna i kombination med svenska och/eller specialpedagogik.
(Även samhällskunskap, historia, juridik och Svenska som andra språk är önskvärda kombinationer. Ange ev. övriga akademiska meriter).
Vi ser gärna att Du har lärarutbildning och akademiska meriter i huvudämnena. Har du dessutom folkhögskollärarutbildning är det en viktig merit i vår rekrytering.

Tjänsten startar omgående. Omfattningen är 100 %.

Du undervisar regelbundet i huvudsak på våra långa kurser; Allmän linje & Socialpedagogutbildningen. Allmän linje motsvarar gymnasienivå medan Socialpedagogutbildningen är eftergymnasial utbildning.

Som lärare på Stensund är Du en viktig del i vårt socialpedagogiska arbete.
Vi ser att du är intresserad av människor, och vill engagera dig i skolans internatliv och andra verksamheter som kan förekomma på en folkhögskola.
Kunskaper och kompetenser vid sidan av huvudämnena är också önskvärt, då insatser på korta kurser mm kan bli aktuellt. Sådana kompetenser behöver inte ha akademisk utbildning som grund.

Stensund är en spännande arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter för Dig som lärare. Du ingår i ett dynamiskt lärarlag, med totalt c:a 15 lärare.

Huvudman för Stensunds folkhögskola är Svenska Frisksportförbundet. Stensunds Folkhögskola är en internatfolkhögskola samt kurs-och konferensverksamhet vid Stensunds slott vackert belägen i Trosas skärgård. Stensund har som devis att vara ett växthus för människor, och själva platsen i sig utgör navet som en viktig mötesplats för verksamhetens deltagare. Folkhögskolans grundläggande värderingar bjuder på en miljö som är alkohol- och drogfri.

Välkommen med Din ansökan, och bli vår nya medarbetare i vårt växthus för människor - Stensunds folkhögskola!

Arbetstid/Varaktighet
100 %, provanställning tillämpas.

Lön
Lön och övriga villkor enligt Branschavtal Arbetsgivaralliansen – Förbundet Folkhögskollärarna (FF)


Kontaktpersoner
Anneli Sahlin, 0156-532 00 Växeltelefon, 0156-532 12 Direkttelefon, 072- 230 32 60 anneli.sahlin@stensund.se, Rektor

Fackliga kontaktpersoner
Eva Jansson, 0156-532 20 Växeltelefon, 0156-532 09 Direkttelefon 070–515 60 50 eva.jansson@stensund.se, Lärare, fackl företrädare FF
Ansökan
Sista ansökningsdag 170920
Ange referensnummer: Lärare Re/betvet

Vi tar emot ansökan via epost: anneli.sahlin@stensund.se
Intervjuer sker löpande under rekryteringsperioden och anställning snarast.

Arbetsgivare
STENSUNDS FOLKHÖGSKOLA
STENSUND
61991
TROSA
Tel: 0156-53200
Fax: 46-015653222
E-post: stensund@stensund.se
http://www.stensund.se