Sandra:

”Det är aldrig försent!”


Sandra Iversen är en fyrtiosexåring från Nyköping som efter 21 år på samma företag bestämde sig för att göra något nytt. Sandra upptäckte att hon kunde släppa tankarna på jobbet när hon tränade och tänkte att hon skulle kolla upp olika friskvårdsutbildningar.

Efter att ha besökt Stensund på Öppet Hus kände Sandra direkt:"Wow! Det här vill jag göra!" Nu går hon på häsocoach här och tänker varje dag när hon kör hit: "Är jag på väg till semestern? När ska jag tillbaka till verkligheten?" Utbildningen är så bred, berättar

Sandra, det är anatomi, hälsopedagogik, massage mm. Efter en jättehärlig kajakhajk där klasskamraterna lärde känna varandra har det blivit mycket teori i början. Barnen har fått vänja sig vid att mamma också har läxor och behöver egen tid för att plugga. Men de verkar tycka att det är rätt coolt: 
"Min mamma ska bli PT..." och kan se att de fått en gladare mamma. Exakt vad som händer i framtiden vet inte Sandra, men hon har en del hemliga idéer.

"Man måste vara modig och våga! Man kan mer än man tror. Det är aldrig försent!" säger Sandra entusiastiskt och skyndar vidare till lektionen i MI (motiverande samtal). "Det är jätteintressant! Jag vill inte komma försent!"